Mergata News
Lajme

Votohet projektligji për financimin e partive politike

votohet-projektligji-per-financimin-e-partive-politike

Deputetët votuan projektligjin për financimin e partive politike.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar projektligjin për financimin e partive politike përgjatë vazhdimit të seancës plenare.

Në rend të seancës plenare të ditës së sotme ishte edhe projektligji për financimin e partive politike.
Projektligji u votua nga 68 deputetë të Kuvendit të Kosovës, pa asnjë deputet kundër dhe pa asnjë abstenim.

Përmes këtij projektligji synohet që të dihet burimi financues i të gjitha partive politike.

TË NGJAJSHME

Dështon të votohet projektkodi civil i Kosovës

mergata.eu

Zemaj shpreh ngushëllime për vdekjen e dy vëllezërve kosovarë në Gjermani

mergata.eu

Osmani për Hotin: Po tregohet arrogant, do të mbesë me duar në xhepa

mergata.eu