fbpx
Mergata News
Lajme

Vd es Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e cila ishte diagnostifikuar me semu ndje e Leukemis Akute.

Vd es Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e cila ishte diagnostifikuar me semun djen e Leukemis Akute.

Ngush ellime familjes, të afërmve dhe gjithë atyre që e njohën e ndihmuan aq shumë për grumbullimin e parave për shërimin e saj.
Anulohen të gjitha aktivitetet e parapara!

 

TË NGJAJSHME

Pas Fitores të madhe, Biden vjen me një lajm të madh për Shqiptarët

mergata.eu

Veterani i ushtrisë amerikane e shton flamurin e Kosovës tek lista e NATO-s

mergata.eu

Albin Kurti “bef ason“ me deklaratë për akuzat e Speciales e Ish-Krerët e UÇK-së!

mergata.eu