fbpx
Mergata News
Lajme

Valentina bukuroshja nga Ferizaji që iku pa lamtumirë

Valentina Ibrahimi është 24-vjeçare nga Ferizaji që para disa ditësh ishte diagnosti kuae me leuk emi aku te.
Ajo nuk mundi t’i përballojë sëmun djes dhe vd iqsot.

Ajo ka vde kur në njërin nga spitalet e Turqisë ku ishte duke marrë trajtim mjekësor, shkruan “Kosovarja”.
Valentina, ishte një vajzë e re shumë ambicioze, e pashme dhe tejet e dashur nga shoqëria dhe rrethi, të cilët shprehin fjalët më të bukura për vajzen që dikur shkëlqente kudo.

Sot, Ferizaji e Koaova priti me dhim bje të thellë lajmin për vajzën me sy si qielli, për të cilen të gjithë u angazhuan të mblidhnin fonde për shër imin e saj.

 

TË NGJAJSHME

Ramush Haradinaj: o ISë, Presidenti më takon mua, e jo PDK-së!

mergata.eu

Milaim Zeka befa son me këtë deklaratë për Gjykatën Spec iale

mergata.eu

Haziri: Ka ardhur koha që LDK-ja ta marrë Presidencën

mergata.eu