fbpx
Mergata News
Lajme

Specialja vjen me një njoftim shumë të rëndësishëm që lidhet me fatin e Thaçit dhe të tjerëve!

Pas publikimit të sotëm më 5 nëntor 2020, të ak taku zes së konfirmuar kundër Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, vi timat e kr imeve të pretenduara që përfsh ihen në këtë ak taku ze, prej këtij momenti mund të bëjnë kërkesë për pjesëmarrje në proces gjy qësor, në qoftë se mund të demonstrojnë se kanë pë suar d ëm personal, qoftë fí zik, mendor apo material, si pasojë e drejtpërdrejtë e kr îrimev të pretenduara që përfshíhen në ak taku zen e konfirmuar.
Për miratimin e kërkesave për pjesëmarrjes në proces si v itimave, vendos një gjykatës.
happ eni mar ketingu e mposhtme dhe ju hapen pam jet tjera.

“Zëri është jetik për drejtësinë. Përmes mbrojtësve të tyre, vi ktîmat pjesëmarrëse mund të ushtrojnë të drejtat e tyre që u ofrohen prej kornizës sonë lígjore e cila mundëson që zëri i tyre të dëgjohet prej gjyka tësve kompetentë,” tha Kryetarja, Ekaterina Trendafilova.

TË NGJAJSHME

GODET” Valon Syla: Albin Kurti s’ka njohuri për asgjë dhe është një dyftyrësh

mergata.eu

Enver Hasani: Vjosa e ka shkelur kushtetutën e Kosovës

mergata.eu

Borell dhe ministrat e Jashtëm të shteteve anëtarë diskutojnë për dialogun Kosovë-Serbi

mergata.eu