Mergata News
Ekonomi

Sërish dështon votimi i Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike në komision

serish-deshton-votimi-i-projektligjit-per-rimekembjen-ekonomike-ne-komision

Dështon votimi i Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike në komision.

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim nuk ka arritur që të votojë Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Me 6 vota për Projektligji nuk ka kaluar në Komision dhe nuk është proceduar në Kryesi.

Kryesuesja e komisionit ka thënë se ky raport ka 15 amendamente ku disa janë prej deputetëve dhe disa prej Komisionit për Buxhet e Transfere.

“Këtu i kemi 15 amendamente dhe disa janë të deputetëve dhe disa prej Komisionit për Buxhet e Transfere”.

TË NGJAJSHME

Kryeministri: Shumica e biznesve i kanë pranuar subvencionet nga Fondi për Rimëkëmbje

mergata.eu

Alarmon Telekomi: Punonjësit pa paga, në rrezik edhe shërbimet

mergata.eu

Përfituesit e asistencës sociale, Ministria e Financave jep lajmin e shumëpritur

mergata.eu