Mergata News
Ekonomi

Punime në rrjet, KEDS i le në terr këto vende nesër!

punime-ne-rrjet,-keds-i-le-ne-terr-keto-vende-neser!

KEDS njofton konsumatoret se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

01.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Milloshevë (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10KV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038 ) prej orës 00:01 deri në ora 01:00.

Vendet: Lagjeja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bablaku – Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe IRK-ja.

Arsyeja: Ndërrimi I izolatorëve dhe pastrami i trasesë.

2.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 09:00 -12:00 dhe nga 13:00-16:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbovci, Gushterica e Eperme dhe Shushica.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi 80080007) nga ora 09:00 -12:00 si dhe nga ora 13:00 – 16:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjave shpërndarëse.

2.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionin e mesëm.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10KV Binça (Kodi: 61067008) prej orës 12:00 deri në ora 14:30.

Vendet: fshatrat: Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debëlldejë dhe Binçë.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllës 12/1000 në rrjet projekti Binçë.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja: Punimi i shtyllave, shtërngimi i përçuesve dhe kontrollimi i TS për vaj.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 09:00 -12:00 si dhe nga 13:00-16:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 nga Dalja 10kV Zhupa prej orës 10:00 deri në orën 14:00 do të ndërprehet:

TS,10/04kV(Kodi:31000026013,014,016,018,019,020,021,022,031,032,033,035,036,039,041,043,046.)

Vendet: Fshati Prevallë, Gornoseë, Mushnikoë, Sredsk, Bogoshevc, Drajqiq dhe TS 10/0.4kV (Dili Kadrija, Restorant Paradiso, Restorant Sharri).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuar dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej ores 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana, Jabllanica e Madhe dhe HEC-Radavci.

-Degëzimi i Novosellës nga ora 12:00-15:00 pa energji do të mbesin 4 NS 10/0.4 kV (50000004017. 50000004018, 50000004019, 50000004045)

Vendet: fshati Novosellë.

-Degëzimi I Radavcit 12:00-14:00, pa energjido të mbesin keto NS 10/0. 4 kV( 50000004039, 50000004020, 50000004021, 50000004022, 50000004024, 50000004026, 50000004025, 50000004028, 50000004029, 50000004032, 50000004037, 50000004031, 50000004027, 50000004035, 50000004033, 50000004050, 50000004023, 50000004040.

Vendet: Fshatrat: Radavc, Jabllanic e Vogël, Jabllanicë e Madhe – BRRE – In line – HC ”Radavc”.

Arsyeja: Energjizimi i degëzimeve nga SSH Radavc.

02.10.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasaniit.

Arsyeja: Kyja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04kV Gërgurët (kodi: 15018018065) prej orës 09:00 -16:00

Vendet: Gërgurët.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (kodi: 12000001) prej orës 09:00 -09:05 si dhe nga 20:55-21:00

Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë) .

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarësa të tensionit të mesëm.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 nga dalja 10kV Nr.22 Remonti kabllovik do të ndërprehet:

TS 10/04kV Llapit 1 (kodi: 12000015070) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Rr. Llapit – nje pjesë.

Arsyeja: Montimi i kthinave 2+1 dhe ormanit të tensionit të ulët në TS Llapi 1.

Pejë

1.

TS 110/10kV Klinado të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujmiri (kodi: 52000001) prej orës 11:00 – 13:00

Vendet: Fabrika e kërpurdhave, Rraci dhe Automekaniku.

Arsyeja: Rregullimi dhe kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

02.10.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Kyçja e trafos së sapo ndërtuar te Rrustem Bajram Leti – LEFIX.

TË NGJAJSHME

Ekzekutohet edhe pjesa e dytë e mjeteve për bizneset në kuadër të Fondit të Rimëkëmbjes

mergata.eu

Vetëm 6 mijë punëtorë kontributdhënës janë më pak në pandemi në Trust

mergata.eu

ATK dhe Dogana aksion në dyqanet e “Mobi Shop”-ave

mergata.eu