fbpx
Mergata News
Lajme

Po të mos ishte korruptuar sot dy milionë Kosovarë do çoheshin në këmbë për ta mbrojtur Thaçin!

Të përballur me Prokurorinë Speciale Ndërkombëtare, Hashim Thaçi me shokë sërish po na prekin në pikën më të do bët që kemi ne shqiptarët: luf tën e UÇK-së. Po mundohen të thirren në shenjtërinë e kësaj lu fte mu ata që nëpërkëmbën e devijuan në formën më të vrazhdët vlerat dhe qëllimet e lu tes për ndërtimin e një Kosove si shtet pa krím, pa korr upsion dhe shtet të së drejtës. Ata që të zhytur në luks, me vite e dekada kishin harruar luf tëtarët më të mirë të UÇK-së, tani thirren prap në vlerat e saj. Sepse tash janë ngushtë, jo për diçka tjetër. Ata që vetë e votuan Prokurorinë speciale tani shtiren si víktíma të pafajshme të asaj prokurorie. Po, po, ata që për karrige e pushtet u futën në biseda e pazara me Serbinë për “zaednica” e madje edhe për terrítore, tani do u angazhokan për pastërtinë e luf tës.

E jo vetëm me Serbinë, por në pazare u futën edhe me Malin e Zi, duke ia falur Çakorrin. Ata që bënë pallate e miliona, tani shtiren si víktíma. Jo, jo. Kontributin tuaj për UÇK-në e për lirinë e Kosovës ju me vetëdëshirë e dogjët duke u futur në biznese të dyshimta. Askush nuk ju ka çu me zor, vetë ua ka pasë ëndja. Skeni më të drejtë që të thirreni në atë kontribut, e keni harxhuar këtë kredi. Po mos ta kishit djegur kredinë e luf tës, a mendoni se sot Prokuroria do të mund ta merrte Hashim Thaçin në Hagë? Dy milionë kosovarë do çoheshin në këmbë për ta mbrojtur. E jo vetëm kosovarët, por gjithë shqiptarët e Ballkanit, duke na përfshi edhe neve këtu në Maqedoninë e Veriut. Mirëpo, pasi që zgjodhët korru psionin në vend se të ruani pastërtinë e figurës suaj usht arake, edhe vetë po e shihni se askujt nuk po i bëhet vonë që po ju marin andej. Bile ne shqiptarët në Maqedoni po e lusim Zotin që ta keni këmbën e lehtë dhe ti merni me vete edhe disa patriotë milionerë që i kemi këtu.

TË NGJAJSHME

Lajm i mirë: Mblidhen 100 mijë euro për shëri min e të riut nga Suhareka

mergata.eu

Ja si do të funksionojë linja emergjente për mbushjen e Liqenit të Badocit

mergata.eu

Kurti: Nuk duhet me u mbyll vendi në karantinë, s’mundesh me ja ndal njerëzve lëvizjen..

mergata.eu