Mergata News
Lajme

Pamje: Kështu do të duket një patentë-shofer ndërkombëtar

pamje:-keshtu-do-te-duket-nje-patente-shofer-nderkombetar

Agjencia për Regjistrim Civil (ARC) e Ministrisë së Punëve të Brendshme (MPB), ka mbajtur ceremoninë e ndarjes së patentë-shoferëve ndërkombëtarë, pas fillimit të prodhimit javën e kaluar.

Zëvendësministri Bajram Gecja, tha se ky është një lajm i mirë për të gjithë qytetarët. Qe nga 1 tetori Agjencia e Regjistrimit Civil ka filluar me aplikimin për patentë-shofer ndërkombëtar.

Aplikimi bëhet në të gjitha Qendrat për Pajisje me Dokumente, sipas procedurave të përcaktuara në udhëzimin administrativ për përcaktimin e formës, përmbajtjes dhe procedurës së lëshimit të patentë-shoferëve ndërkombëtarë në Republikën e Kosovës.

TË NGJAJSHME

LAJMI I FUNDIT: Albin Kurti rikthehet përsëri Kryeministër, gjyk ata kushtetues vendosi

mergata.eu

Haradinaj-Stublla bisedon me homologun egjiptian, dakordohen për ndërtimin e lidhjeve diplomatike

mergata.eu

Dyshohet se mori pjesë në vjedhjen e 2 milionëshit, ky është dënimi që e pret zyrtarin

mergata.eu