Mergata News
Ekonomi

Ndahet patentë shoferi i parë ndërkombëtar në Kosovë

ndahet-patente-shoferi-i-pare-nderkombetar-ne-kosove

Agjencia për Regjistrim Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, do të mbajë ceremoninë e ndarjes së patentë shoferëve ndërkombëtarë, pas fillimit të prodhimit javën e kaluar.

Ceremonia do të mbahet sot më 14 tetor, duke filluar në ora 10:00, në objektin e ARC-së.

Me këtë rast ministri Agim Veliu edhe zyrtarisht do të ndajë këtë patentë shofer.

TË NGJAJSHME

KEK-u dhe Termokosi angazhohen për furnizim cilësor me ngrohje të kryeqytetit

mergata.eu

Për të dytin muaj me radhë Telekomi i Kosovës ekzekuton pagat me kohë

mergata.eu

Delegacioni i lartë nga Departamenti i Energjisë të SHBA-së viziton KEK-un

mergata.eu