Mergata News
Lajme

Merret vendimi, s’ka më “udhëtime jashtë vendit” të zyrtarëve

merret-vendimi,-s’ka-me-“udhetime-jashte-vendit”-te-zyrtareve

S’ka më “udhëtime jashtë vendit” të zyrtarëve.

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme e ka ndaluar organizimin e punëtorive jashtë vendit, të cilat janë mbajtur nga ministritë, agjencitë dhe njësitë e tjera brenda sistemit ministror.

Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi, ka thënë gjatë prezantimit se me këtë vendim synohet që të mjetet monetare të mbesin brenda ekonomisë kosovare dhe jo të dalin jashtë saj.
Vendimi nuk vlen edhe për mbajtjen e konferencave ndërkombëtare.

Lidhur me këtë, ka qenë Ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa, ka propozuar që të rinovohet kompleksi në Blinajë që sipas tij do të mund të bëhej me pak investime.

“Pastaj takimet e Qeverisë do të mund t’i mbanim në objekt publik”, ka thënë Mustafa.

TË NGJAJSHME

Qeveria e Kosovës ekzekuton 37 milionë euro subvencione për bizneset

mergata.eu

Haradinaj-Stublla bisedon me homologun egjiptian, dakordohen për ndërtimin e lidhjeve diplomatike

mergata.eu

Ajo nuk do të ndalet me kaq si Presidente”, vjen paralajmërimi për Vjosa Osmanin

mergata.eu