fbpx
Mergata News
Lajme

Limaj: Folni çka të doni, por nja dijeni se pa Thaçin, Krasniqin, Veselin, Selimin nuk do të kishte UÇK

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, në emisionin “Debat” në RTK ka folur për proc esin e tij gjy qësor në Hagë, para 15 viteve dhe proc eset gjy qësore të EULEX-it, si dhe për zhvillimet në vend.

“Pa këta njerëz, Thaçin, Krasniqin, Veselin, Selimin e të tjerët nuk do të kishte UÇK dhe pa UÇK nuk do të kishte liri”, ka thënë Limaj

Ai ka thënë se është gabim nga kushdo që i gëzohet shkuarjes së çlírímta reve në Hagë. Sipas Limajt, ata janë në Hagë për të mbrojtur lu ftën çlírim tare.

Lideri i Nismës ka thënë se insitucionet e vendit duhet të bëjnë më shumë për t’i mbrojtur çlirimtarët në Hagë.

Ai ka thënë se kërkesa e tij ka qenë që të ketë një gjykatë gjithpërfshirëse. Ai ka thënë se është inkruajuar nga kryetarja e Gjykatës të cilët thonë se do të hetojnë gjitha krí met.

TË NGJAJSHME

Shumë aksidente ndodhën dje në Kosovë, njëri përfundoi me fatalitet

mergata.eu

Reparti i Gjinekologjisë në këtë komunë të Kosovës pa gjinekolog tash e një vit

mergata.eu

Flasin mjekja dhe infermierja që e pritën Agon Musliun në aeroport

mergata.eu