fbpx
Mergata News
Lajme

Lajmi Fundit vjen nga Specialja, Ja çka u vendos për Ish Krerët e UÇK-së!

Ish-udhëheqësit politikë e ushtarakë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës që po mbahen në parabur gimit e Gjyka tes Speci ale në Hagë, aktualisht mund të kontaktojnë me familjarët dhe të afërmit e tyre vetëm përmes video-thirrjeve.

Gjyk ata Speci ale në një përgjigje për Gazetën Express ka treguar se aktualisht familjarët e atyre që po akuz ohen dhe po mbahen në parabur gim në Hagë nuk mund të vizitohen fizikisht nga askush. Specialja thotë se ua paguan të paraburgosurve një pjesë të arsyeshme të thirrjeve telefonike.

“Në përgjithësi, vizitat personale në institucionin e parabur gimit aktualisht nuk janë të mundshme për shkak të mas ave në lidhje me COV îd-19.

Në vend të kësaj, për të lehtësuar kontaktin e rregullt me familjen dhe të dashurit, DHSK lehtëson takimet përmes lidhjeve video dhe paguan për një numër të arsyeshëm të thirrjeve telefonike për të arre stuarit”, tha zëdhënësja e Speciales, Angela Griep.

TË NGJAJSHME

Huduti: Puna e Halil Kastratit e Elvis Naçit është me shku në xhami, e jo mu marrë me bamirësi! (Video)

mergata.eu

Learta e do kaq shumë vjehrrën, ja çka bën për hatrin e saj

mergata.eu

OVL e UÇK-së me reagim të ashpër ndaj Speciales: Do ta dërgojmë në Kushtetuese

mergata.eu