Mergata News
Lajme

Kryeprokurori i Specialës parashikon dëním të përjetshëm për Thacin (DOKUMENT)

Smith fillimisht kishte shprehur frikën e tij se ish-presidenti i Kosovës mund të arratísej pasi ak takuza e pakonfirmuar ishte bërë publike. Sipas tij, një gjë e tillë do ta nxí ste Thaçin të ikte.

Gjithashtu Smith në letrën e tij kishte pretenduar se Thaçi mund të kryejë edhe k rime të tjera dhe të pengojë procedurat e Speciales. Derisa ka parashikuar se aku zat e konfirmuara nga Dhomat e Specializuara mund të sjellin burgim të përjetshëm për ish-presidentin.

“Përderisa të dhëna të caktuara dhe të përgjithshme në lidhje me ak takuzën e dorëzuar dhe të pakonfirmuar janë publikuar, ndjenja nxi tëse e z.Thaçi për t’u arratí sur, për t’i penguar pro cedurat dhe për të kryer k rime të mëtutjeshme do të rritet drastikisht posa ai të informohet për aktakuzën e konfirmuar dhe për hollësitë e ak uzave të konfirmuara, të cilat mund të sjellin dë nîm me bur? gim të përjetshëm”, thuhet në dokumentin që Jack Smith ia ka dërguar gjyqtarit të Procedurës Paraprake.

TË NGJAJSHME

Këtë askush nuk e priti, Ja se çka thotë Daut Haradinaj për Albin Kurtin

mergata.eu

Pamje të rralla: Ja si dukej Remzije Osmani kur ishte Nuse! (FOTO)

mergata.eu

Numri i të infektuarve me koronavirus vazhdon të rritet, 130 raste të reja

mergata.eu