fbpx
Mergata News
Lajme

Krasniqi në gjyqin e Speciales: Unë jam shqiptar – nuk jam as katolik, as mysliman

Ish-zëdhënësi i UÇK-së, Jakup Krasniqi iu është drejtuar të pranishmëve në paraqitjen e parë të tij para gjyqit në Dhomat e Specializuara nga Hagë.

Duke iu referuar aku zave dhe cilësimeve si kri minel të Prokurorisë së Specializuar ndaj tij dhe krerëve të tjerë të UÇK-së, Jakup Krasniqi u shpreh se është padrejtësi një trajtim i tillë që iu bë ndaj tij. Happ eni nha psirat e poshtme dhe shiqo pamet nvazhdim.

Nuk kam tra jtuar askënd kurrë në jetën time në asnjë rast të vetëm, as kaq sa e si më trajtuat mua nga ndërtesa e bur gut e deri në këtë ndërtesë”.”Në ak takuze përpiqni t’i ndani shqiptarët në katolikë e në myslimanë. Unë jam shqiptar, nuk jam as katolik as mysliman. Kjo për mua është fy ese.

TË NGJAJSHME

Whyte: Republika Srpska nuk do të jetë model për Asociacionin

mergata.eu

LDK dhe PDK përplasen në Kuvend: Nuk është mirë me keqpërdor pozitën e kryetarit të komisionit

mergata.eu

Mustafa deklarohet për pafajësi, ndaj akuzave të ngritura nga Gjykata Speciale

mergata.eu