Mergata News
Ekonomi

Komisioni për Buxhet nuk e miraton Projektligjin

komisioni-per-buxhet-nuk-e-miraton-projektligjin

Zvarritet rimëkëmbja ekonomike, Komisioni për Buxhet nuk e miraton Projektligjin.

Edhe sot nuk është miratuar Projektligji për rimëkëmbje ekonomike në lexim të dytë në Komisionin për Buxhet dhe Transfere në Kuvend.

Komisioni vendosi që të mërkurën e ardhshme të shqyrtohen dhe miratohen tetë amendamentet dhe raporti për Projektligjin për rimëkëmbje ekonomike.
Ky projektligj mundëson tërheqjen e 10 për qind të kursimeve në Trust.

Ndërsa, Komisioni ka miratuar raportin vjetor financiar të Buxhetit të Kosovës për vitin 2019, si dhe Projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësitë.

TË NGJAJSHME

Punime në rrjet, KEDS i le në terr këto vende nesër!

mergata.eu

Së shpejti miratohet në Kuvend buxheti i vitit 2021

mergata.eu

Besim Beqaj thotë se Telekomi është dashur të privatizohet: E diskutonin njerëz që s’kanë lexuar një faqe në jetën e tyre

mergata.eu