fbpx
Mergata News
Lajme

Kancelarja Angela Merkel jep lajmin e mirë për të gjithë, Ja pse duhet te hapen kufijtë!

Angela Merkel ka thene se kufijt duhet te hapen per te gjithe evropen pas kalimit te fazes se dyte te pandemise.Ne duhet te bashkejetojme me vir usin dhe te jemi te kujde sshem ndaj duhet te jemi vigjilent dhe te tregohemi te zgjuar.

m
Ne duhet te hapemi dhe te ruajme ekonomine sepse mbyllja eshte nje renie e madhe per ekonomineMegjithate Merkel mbrojti tezen e mb ylljes se kufizimeve gjitheperfshirese si edhe mb ylljen mbarekombetare per muajin nentor duke qene se kombi eshte duke u perballur me nje situate mjaft te v eshtire. Ne kete pike u desh te veprohej shpejt per arsye se duhej te mbrohej sistemi she endetesor nga nje kr ize e pritshme.

Por ajo ka thene se:“Inf. ektimet e reja janë në rritje të shpejte”“Një dinamikë e tillë do të rë ndojë njësitë tona të kujdesit intensiv brenda disa javësh”, shtoi kreu i qeverisë federale.Por ne duhet te ruajm distancimin social dhe te jemi te kujd esshem

TË NGJAJSHME

Bie nga lartësia në Prizren, në fëmijë dërgohet në QKUK

mergata.eu

GJERMANI Pritet ky Vendim i ri për Fundvit, Ja çfarë do të ndo dhe

mergata.eu

Zbulohet ky detaj për Thaçin, Veselin e Selimin gjatë fluturimit në aeroplan!

mergata.eu