fbpx
Mergata News
Lajme

Javën E Ardhshme dalin nga 200 euro per familje”

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, derisa ka vizituar Suharekën ka premtuar se javën e ardhshme do të kalojë li gji për rimëkëmbje ekonomike, shkruan Gazeta Express.

Ndërsa nga këtu ka premtuar se në javën e ardhshme do të kalohet ligji për rimëkëmbje ekonomike dhe do të definohen të çështjet, ku përfshihen mjetet që do të marrin qytetarët nga kursimet e tyre por edhe lehtësira të tjera që do të bëhen për bizneset.

Hoti ka thënë se po punohet edhe për përgatitjen e pakos së re fiskale gjatë muajit dhj etor dhe se në mbledhjen e parë të ja narit do të miratohet kjo pako.

TË NGJAJSHME

Skender Hyseni: ‘Në çantën kanë qenë diku 800 mijë euro, por kanë hup.’

mergata.eu

Grenell e quan madhështore vendosjen e raporteve diplomatike Kosovë–Izrael

mergata.eu

Infermierët ultimatum Qeverisë: Të rritet pagesa e ndërrimit të natës ose bojkotojmë punën

mergata.eu