Mergata News
Ekonomi

Hoti paralajmëron lajme të mira për prodhuesit vendorë

hoti-paralajmeron-lajme-te-mira-per-prodhuesit-vendore

Kryeministri Hoti paralajmëron lajme të mira për prodhuesit vendorë.

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka paralajmëruar ditë të mira për prodhuesit vendor.

Këto komente Hoti i ka bërë përmes një shkrimi në llogarinë zyrtare në Facebook.

“Dyfishimi i subvencioneve për bujqit dhe fermerët ishte premtim i yni që në ditët e para të qeverisjes”, ka shkruar kryeministri.

Hoti i ka publikuar edhe ndryshimet se si do të rriten subvencionimet gjatë kësaj qeverie.

TË NGJAJSHME

Mbi 57 për qind paguhen me kesh

mergata.eu

British Airways, zgjeron sherbimet ajrore për në Prishtinë

mergata.eu

Ja si funksionon “kredia hallall” në Kosovë

mergata.eu