Mergata News
Lajme

Gashi: Specialja mund të mos i bëjë të ditura aktakuzat me datën 24 tetor

gashi:-specialja-mund-te-mos-i-beje-te-ditura-aktakuzat-me-daten-24-tetor

Gashi thotë se Gjykata Speciale mund të mos i bëjë të ditura aktakuzat me datën 24 tetor.

Avokati Tomë Gashi ka thënë se Gjykata Speciale mund të ketë konfirmuar aktakuzën ndaj liderëve tjerë të UÇK’së dhe se kjo nuk do të merret vesh me datën 24 tetor.

“Komandant Calit, Sali Mustafa, i ishte konfirmuar aktakuza në qershor, ndërsa u arrestua me 24 shtator”, thotë ai.

“Aktakuzat mund të konfirmohen dhe mos të bëhen të ditura me datën 24 tetor”, thotë ai.

TË NGJAJSHME

Hoxhaj thotë se Specialja nuk do të konfirmojë aktakuzën mbi Veselin

mergata.eu

UP mohon se Isa Mustafa është paguar pa mbajtur mësim nga viti 2016-të

mergata.eu

Nëse e shihni këtë person, lajmëroni menjëherë policinë

mergata.eu