Mergata News
Lajme

Enver Hoxhaj për Qeverinë Hoti: Ka pasur fillim dhe punë të lodhët, deri tash nuk ka rezultate konkrete

enver-hoxhaj-per-qeverine-hoti:-ka-pasur-fillim-dhe-pune-te-lodhet,-deri-tash-nuk-ka-rezultate-konkrete

Hoxhaj ka thënë se Qeveria Hoti ka pasur fillim dhe punë të lodhët, deri tash nuk ka rezultate konkrete.

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Enver Hoxha, ka thënë se Qeveria Hoti ka pasur fillim të lodhët, punë të lodhët dhe se deri tash mungojnë rezultatet konkrete.

“Mendojmë se kjo qeveri fillimin e ka pasur si qeveri e lodhët, punën e ka pasur të lodhët dhe deri tash nuk ka rezultate konkrete”, është shprehur Hoxhaj.

Tutje, ai thotë se kjo qeveri nuk ka kapacitet politik të përvojës dhe dijës të përballet me sfidat dhe temat e mëdha si procesi i dialogut me Serbinë.

“Në të njëjtën kohë është një qeveri e cila ka sfida dhe tema të mëdha të cilat janë përtej kapacitetit të saj politik, të përvojës dhe dijës”, shtoi Hoxhaj.

Gjithashtu, Hoxhaj përmendi se dialogu në mes të Kosovës dhe Serbisë duhet të riformatizohet në mënyrë që të arrihet njohja e Kosovës nga Serbia.

“Në proceset e tilla duhet të hyhet sa me vetëbesim dhe mendim të plotë strategjik. Dialogu në mes të Kosovës dhe Serbisë do duhej të riformatizohet, të merrej vetëm me një temë, me njohjen e Kosovës. Në një proces të tillë, PDK’ja natyrisht që do të pranonte të japë kontribut në shërbim të vendit. Por, jo një dialog që merret me asociacionin”, shtoi Hoxhaj.

TË NGJAJSHME

E FUNDIT: Të mbyllen shkollat sa me shpejtë : Ja çfarë po bëhet me mesuesit, duhet qe çdo gjë të…

mergata.eu

Dy ditë pasi tha që Asociacioni duhet të formohet, Lajçak vjen në Kosovë

mergata.eu

Pas më shumë se 10 orësh, përfundon seanca për 100 ditëshin e qeverisë

mergata.eu