Mergata News
Mergata

Diskriminimi i të huajve në Zvicër, Gjermani dhe Austri

diskriminimi-i-te-huajve-ne-zvicer,-gjermani-dhe-austri

Dihet se të huajt janë më të prekur dhe më të diskriminuar në kohën e pandemisë Corona, në Gjermani, Zvicër e po ashtu edhe në Austri dhe në të gjitha vendet e OECD, transmeton albinfo.ch.

Ata humbin më shpesh vendet e punës, e kanë më vështirë të gjejnë vende të tjera pune, e kanë më vështirë në shkolla, kanë kushte më të rënda për jetë e shumë gjëra të tjera.

OECD së fundmi ka bërë një studim ku thuhet se të huajt diskriminohen shumë në kohën e pandemisë Covid.

Po ashtu duhet theksuar se shifrat e papunësisë tek të huajt janë tepër të larga. Po ashtu ka edhe probleme të mëdha me viza, leje qëndrimi dhe dokumenta në Gjermani, Austri dhe Zvicër. /Albinfo.ch

Për më shumë hollësi shikoni videon më poshtë:

The post Diskriminimi i të huajve në Zvicër, Gjermani dhe Austri appeared first on Albinfo.

TË NGJAJSHME

“Armiqtë” e dobishëm që prodhoi marrëveshja e Uashingtonit

mergata.eu

Kurti shfrytëzon transportin publik gjatë vizitës së tij në Zvicër

mergata.eu

Artisti shqiptar në operën e Berlinit: Teatrot duhet të hapen

mergata.eu