fbpx
Mergata News
Mergata

Diaspora shqiptare në SHBA donacion për shkollen shqipe në Maqedoni

diaspora-shqiptare-ne-shba-donacion-per-shkollen-shqipe-ne-maqedoni

Është bërë e ditur se diaspora shqiptare në SHBA kontribuon në vendin e origjinës. Ismet, Vanesa dhe Qendresa Demiri kanë kontribuar përmes një donacioni për shkollën fillore “Rilindja Llojan” në Llojan të Kumanovës, përcjell albinfo.ch.

Ismeti, Vanesa dhe Qendresa Demiri edhe pse janë të rinj në moshë por ne ide të ngritur të cilët me vetkontributin e tyre dhuruan nje donacion për shkollën fillore “Rilindja Llojan” me vlerë prej 2000$.

Donacioni së bashku me iden iu dërguan shoqatës “Llojani dhe Diaspora”, të cilët me përpikshmëri mjetet i drejtuan në bazë të nevojave të shkollës!

The post Diaspora shqiptare në SHBA donacion për shkollen shqipe në Maqedoni appeared first on Albinfo.

TË NGJAJSHME

Behide Hasanaj, humanistja shqiptare nga Zvicra

mergata.eu

Konsensus kombëtar për bisedimet me Serbinë

mergata.eu

Suedi, vijon shpërndarja e teksteve shkollore në gjuhën shqipe

mergata.eu