fbpx
Mergata News
Lajme

Dardan Molliqaj: Gjyk ata Speciale do t’i dënojë drejtuesit e UÇK-së

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj, thotë se Gjyk ata Speci al është krijuar për t’i dën ,uar drejtuesit e UÇK-së.

Të gjithë ata që janë naiv dhe besojnë në idenë e drejtësisë, këtu nuk ka me u vendos drejtësi. Ka me dë nu përpjekjen tonë për líri dhe me barazu krímin e Serbisë me Kosovën, jo në kuptimin e numrit, po të qëllimit dhe metodës dhe duke dën uar udhëheqjen e UÇK-së, të krímínalíz ohet komplet lu ,fta. Jam thuajse i bindur që gjyk ata do të ketë vendime dën uese për një pjesë të madhe të drejtuesve të UÇK-së”, ka thënë ai

Molliqaj thotë se gjykatë është politike dhe nuk mendon se duhet të ketë bashkëpunim me të.
Kreu i PSD-së ndërsa ka folur për arre stimet e Speciales ka thënë se po gjy kohet përpjekja për líri.

TË NGJAJSHME

Vuçiqi ker cenon Kosoven me Iu ftên, Kjo është reagimi i Komandantes sonë supreme!

mergata.eu

Fillojnë përplasjet Nisma- AAK në koalicion

mergata.eu

Pas detyrës në Kosovë, BE e çon Apostolovën në këtë vend

mergata.eu