fbpx
Mergata News
Lajme

Betohet politikani serb: “Nuk do e njohim kurrë pavarësinë e Kosovës”

Kryetari i Partisë Popullore në Serbi, Vuk Jeremiç, ka deklaruar se partia e tij nuk do ta njohë kurrë pavarësinë e Kosovës, duke krítíkuar qeverisjen e Serbisë ne vitet e fundit, që është futu në negociata me Kosovën.

Ai u bëri thirrje zyrtarëve, anëtarëve dhe aktivistëve të Partisë Popullore të flasin me bashkëqytetarët e tyre në të gjithë Serbinë dhe të paraqesin programin e partisë, ku një nga pikat është edhe mosnjohja e Kosovës.

TË NGJAJSHME

Çmenden“ Serbët: Shaip Kamberi vendos Flamurin Shqiptar në Kuvendin e Serbisë

mergata.eu

Sërbia në Zi Aleksandar Vuçiq përfundon në spital dhe ndahet lajmi i hidhur/ Pa mje eksklu zive nga spitali

mergata.eu

Dalin detaje të reja rreth zhdukjes së dy vajzave nga Ferizaj

mergata.eu